Vaimon mietteitä...

Tervetuloa minunkin puolestani mukaan tähän perheemme yhteiseen blogiin!
Pitkään ehdin jo haaveilla blogin perustamisesta ja nyt siihen tuntui olevan sopiva hetki. Sinänsä hauskaa tässä aloituksessa on se, että kun olen tästä jo useita vuosia haaveillut ja nyt vain vähän kuin ohimennen mainitsin rakkaalle siipalleni asiasta, niin hän ripeäotteisena miehenä laittoi seuraavana päivänä tämän blogin aluilleen!

Olemme siis viisi-henkinen perhe ja asumme tällä hetkellä Laukaassa. Perheessämme on kolme ihanaa lasta: Johannes (s.2012), Jooel (s.2014) ja Eden (s.2016). Olemme paljon saaneet kokea ihmeellisiä asioita elämässämme. Tänä vuonna tulee seitsemän vuotta Tommin kanssa yhteistä taivalta. Tuohon aikaan mahtuu monenmoista ihmetystä ja rukousvastausta. Lapset ovat yksi iso esimerkki meille siitä, miten Jumalalla on asiat hoidossaan ja kaikki on Hänen kädessään. Itselläni on nimittäin harvinainen, synnynnäinen sairaus, jonka vuoksi minua on jouduttu leikkaamaan useita kertoja jo ihan vauvasta saakka. Tämän vuoksi lasten saaminen ei välttämättä olisi ollut kovin yksiselitteistä kohdallamme. Nyt kuitenkin nämä kolme, ihanaa ihmettä todistavat elämässämme, että Jumala on ja Jumala voi!

Tulin uskoon keväällä 2005 Jyväskylän helluntaiseurakunnan Tukikohta-nuortenillassa. Olin niihin aikoihin juuri valmistumassa parturi-kampaajaksi Jyväskylässä. Muistan, miten koin saavani aika pian hengellisentyön kutsun sydämeeni ja lapsenomaisesti olisin jo heti halunut lähteä jonnekin ulkomaille lähetystyöhön. Jonkun ajan päästä kyllä sitten ymmärsin, että minun aika on vielä pysyä Suomessa, mutta kutsu jäi elämään sisimpääni.

Mieheni oli viime vuoden loppupuolella aktioporukan kanssa matkalla Espanjassa ja palasi sieltä intoa puhkuen kotiin ja ilmoitti: "Kulti, me muutetaan Espanjaan, Herra vahvisti kutsua matkalla!" Olin kieltämättä hiukan ällikällä lyöty, nimittäin en osannut aavistaa, että Jumala todella johdattaa asiat näin nopealla aikataululla ja muuttaisimme pian Espanjaan. Rakkaani oli niin intoa täynnä, että hän halusi kotiinkin espanjalaistyylistä sisustusta lievittämään Espanjan-kaipuutaan. Aika hellyttävää kyllä.

Tämä blogi tulee olemaan sekä matkakertomuksemme, että myöskin eräänlainen ikkuna perheemme elämään. Oma haaveeni on, että tämä blogi saisi sisältää juttuja monipuolisesti elämän eri osa-alueilta. Tervetuloa siis kanssamme tälle elämänmakuiselle seikkailulle!

                 -Helena

Kommentit

  1. Voi kun kiva lueskella elämäänne ja arkeanne...josta pian tulee vähän meidänkin elämämme❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! 😊 Tervetuloa blogin pariin ja tosiaan, kohta ihan livenäkin nähdään. ❤ Ilolla odotamme tulevia vaiheita!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveiset kentältä! -haastattelussa lähettipariskunta Irmeli ja Ilpo Viljanen

Suomessa...

Toivepostaus: Suomalaisen äidin arkea Espanjassa